Video galerija

Ključni projekti i učešća specijalističke radiološke ordinacije Eurodijagnostika u Nišu :
 • 2010.
 1. Eurodijagnostika Niš je jedna od osnivača i članica Medical Start Up medicinskog klastera u Nišu, koji predstavlja mrežu privatnih praksi u oblasti zdravstvene zaštite.
 2. Učešće na Međunarodnom sajmu klastera malih i srednjih preduzeća u Nišu: organizatori  Bazara zdravlja - predavanje na temu: Gojaznost.
 • 2011.
 1. Eurodijagnostika Niš dijagnostički centar učestvuje na Festivalu zdravlja u Nišu sa besplatnim UZ - pregledima štitne žlezde.
 • 2012.
 1. Eurodijagnostika Niš dijagnostički centar učestvuje na Festivalu zdravlja u Nišu sa besplatnim UZ - pregledima štitne žlezde.
 2. Pokretanje zajedničkog projekta sa Udruženjem poslovnih žžena Niš: Budi odgovorna, investiraj u svoje zdravlje.
 • DO DANAS
 1. Učešće Eurodijagnostike Niš u održavanju stručnih sastanaka i predavanja u okviru kontinuirane medicinske edukacije (KME).
 2. Eurodijagnostika Niš je osnivač i članica medicinskog klastera koji se zalaže za početak i razvoj medicinskog turizma u našem regionu.
 3. U okviru naše akcije ZNANJEM DO ZDRAVLJA akcenat je na redovnim i čestim kontrolnim MR i CT pregledima sa ciljem prevencije i zaštite naših građana od posledica i komplikacija različitih oboljenja.

Podelite